сковорідка

кулінарні рецепти



rigonda74@ukr.net

Перкельт із коропа

15.01.2015 21:07

 короп 270г

 паприка 5г

 цибуля 15г

 жир 10г

 томат пюре 15г

 перец свіжий солодкий 30г

 сіль 3г

 бульйон 25г

    Коропа розробляють на філе зі шкіркою і розрізають на порційні шматки.Цибулю нарізають дрібними кубіками,пасерують в жирі і додають пеприку.В каструлю з пасерованою цибулею кладуть підготовлені шматки риби,солять і тушкують на малому вогні до половини готовності. Потім додають нарізані томат і солодкий перець,золиають бульйоном,приготовленим з плавників та кісток коропа,і тушкують до готовності.

  Перкельт подають з відвареною картоплею.