сковорідка

кулінарні рецепти



rigonda74@ukr.net

курчата по-верховинськи

15.01.2015 20:19

 курча 210г

 маргарин 5г

 сіль 3г

 Для соуса; гриби сушені 5г

                   цибуля 15г

                   смалець 5г

                   борошно 4г

                   сметана 10г

                   вода  50г

                   петрушка  3г

    Курча рубають на куски і обсмажують.Окремо готують грибний соус,гриби перебирають,замочують,промивають і відварюють.Відварені гриби нарізають дрібними шматочками,смажать,додають цибулю,борошно,сметану,воду або бульйон і доводять до кипіння.

    Обсмажені курчата заливають соусом і тушкують і тушкують протягом 5-10хв.Подають з картопляним пюре прикрашають петрушкою.