сковорідка

кулінарні рецепти



rigonda74@ukr.net

соуси

 

   Соус грибний 

  гриби білі сушені  30г
  вода 920г
  відвар грибний  800г
  маргарин 49г
  борошно  40г
  цибуля ріпчаста  250г
  маргарин  25г
  масло   20г
 
 
    Підготовлені гриби відварюють.Грибний відвар проціджують. Нарізану цибулю пасерують,додають варені подріблені гриби й продовжують смажити ще 3-5хв.Пасероване на жиру борошно розводять гарячим грибним відваром,варять 7-10хв.,солять і проціджують, потім кладуть пасеровану цибулю з грибами й варять 10-15хв.
    Готовий соус заправляють маслом вершковим.
    Подають до картопляних,а також м"ясних страв.

соуси

соус "хрін"

02.01.2015 21:10
  хрін "корінь"  300г   оцет 9%  250г   буряки  200г   сіль  20г   цукор  20г   вода(окріп)   250г       Натертий хрін заварюють окропом,накривають кришкою,дають охолонути.Потім додають оцет,варені буряки натерті,цукор,сіль...

ладолемоно

29.12.2014 23:08
 1 чашка оливкової олії   4 л.лимоного соку   1.2 л.солі  1 л. гірчиці       Компоненти перемішати і добре збити.Соус готовий.
  сметана  1000г   масло вершкове 50г   борошно  50г     Борошно злегка пасерують без масла,охолоджують,змішують із маслом,кладуть у сметану,доведену до кипіння,розмішують,заправляють сіллю й перцем,варять 3-5хв,проціджують і доводять до...