сковорідка

кулінарні рецепти



rigonda74@ukr.net

другі страви

 

  Картопля,фарширована м"ясом і грибамиарена

 
  на одну порцію
  картопля варена  130г
  фарш 32г
  гриби сушені  30г
  маргарин 10г
  часник 5г
  грибний відвар  50г
  яйце
  сухарі паніровочні   20г
  грибний соус  160г
  
 
   картоплю варять,обчищують,трошки надрізають і роблять днодля стійкості. З протилежного боку зрізують кришку, середину виймають ножем або спеціальною виїмкою.
  Фарш обсмажують до готовності на маргарині. Сушені гриби варять ,обсмажують з"єднують з м"ясом,додають подріблений часник,грибний відвар і спеції.
   Фарш перемішують і заповнюють ним підготовлену картоплю,накривають зрізаною кришкою.Напівфабрикат змочують в яйцях,обкачують в сухарях,укладають на змащений жиром лист і запікають в духовій шафі до готовності.Коли картопля запечеться,знімають кришку.Подають картоплю з грибним соусом.
 
 
 
   
 
 
  

другі страви

  на одну порцію  свинина  110г   маргарин 20г   гриби білі сушені 12г   цибуля  25г   картопля  100г  сметана 30г  сир тведий 30г       М"ясо нарізають кусочками по 10-15г,солять і смажать до готовності. Підготовлені сушені...
  борошно  400г   яйця  1 шт  вода  140г   сіль 5г  Для фаршу   гриби сушені білі  214г   цибуля  140г   маргарин 36г     У борошно додають нагріту до 30-35 градусів воду,яйця,сіль і замішують тісто до однорідної...
  качка  250г   маргарин  4г  крупи гречані,або рисові  60г  вода 120г  сметана  50г  цибуля  20г  морква  40г    Підготовлені тушки качок нарубують на куски,обсмажують до напівготовності.Потім складають у горщики,додають...
  свинина (котлетне мясо)  100г   сало шпик   20г   молоко або вода  10г   яйця  10г   сухарі пшеничні  20г      Для млинців    борошно  70г   яйця   10г   молоко  110г   цукор 4г   масло...
   Капуста  150г    свинина (котлетне мясо)  80г    морква  18г    сало шпик  15г   соус 75г          Головки капусти кладуть в гарячу воду, злегка відбивають. На лист кладуть фарш і загортають. Для фаршу...
<< 1 | 2