Перкельт із коропа
15.01.2015 21:07
короп 270г
паприка 5г
цибуля 15г
жир 10г
томат пюре 15г
перец свіжий солодкий 30г
сіль 3г
бульйон 25г
Коропа розробляють на філе зі шкіркою і розрізають на порційні шматки.Цибулю нарізають дрібними кубіками,пасерують в жирі і додають...
короп, смажений у сметані
15.01.2015 21:01
короп свіжий 190г
сіль 3г
масло вершкове 20г
борошно 5г
сметана 100г
сухарі 15г
Мясо коропа відокремлюють від кісток, нарізають невеликами шматками, натирають сіллю, обкачують у борошні і обсмажують з усіх боків на вершковому маслі. Потім рибу...
курчата в сметані
15.01.2015 20:32
курчата 400г
маргарин 10г
сіль 3г
сметана 55г
Тушки курчат кладуть у киплячу воду і варять 10-15хв.Потім курчат вибирають з води, солять ,кладуть у сотейник або на лист, поливають розтопленим маргарином і смажать у духовці до готовності,...
курчата по-верховинськи
15.01.2015 20:19
курча 210г
маргарин 5г
сіль 3г
Для соуса; гриби сушені 5г
цибуля 15г
смалець 5г
...
чірке- попрікаш
15.01.2015 19:56
курча 165г
сало копчене 10г
цибуля 25г
сметана 50г
борошно 5г
сіль
В сотейнику розтоплюють нарізане кубиками копчене сало ,підсмажують в цьому жирі нарізану кубиками цибулю до золотистого кольору, додають паприки, кладуть куски курки солять тушкують....
пиріг з шпінатом
04.01.2015 19:25
листкове тісто 230
козій сир 200г
шпінат 500г
вершки 200г
яйця 5шт
масла 10г
мука 10г
2 ст.л. олії
сіль,перець
...
котлета "Марічка"
02.01.2015 21:22
свинина 100г
чорнослив 35г
масло вершкове 10г
яйця 10г
сухарі паніровачні 10г
М"ясо нарізають на порційні куски,відбивають,солять,перчать.З набухлого чорносливу видаляють кісточки й разом із маслом загортають у свинину й...
мусака
30.12.2014 21:34
700г фаршу
2 баклажана
1кг картоплі
4-5 кабачка
1 цибуля
2 помідора
петрушка
сіль,перець
соус "бешамель"
олія
Овочі нарізають кружечками і...
кролик під червоним соусом
29.12.2014 22:55
кролик 1
цибуля 1шт
помідор 3-4
1 чашка олії
1/2 чашки червоного вина
сіль,перець
Кролика помити,роздилити на порції,в баняк налити олії,довести до кипіння обсмажити цибулю разом з мясом.Погасити вином і добавити протерті...
яловичина, тушкована в сметані
26.12.2014 22:13
на одну порцію
яловичина 120г
цибуля 10г
морква 10г
петрушка(корінь) 10г
жир 10г
сметана 40г
Обсмажені великі куски м"са солять,тушкують із додаванням цибулі й коренів. Наприкінці тушкування додають...