сковорідка

кулінарні рецепти



rigonda74@ukr.net

другі страви

 

  Картопля,фарширована м"ясом і грибамиарена

 
  на одну порцію
  картопля варена  130г
  фарш 32г
  гриби сушені  30г
  маргарин 10г
  часник 5г
  грибний відвар  50г
  яйце
  сухарі паніровочні   20г
  грибний соус  160г
  
 
   картоплю варять,обчищують,трошки надрізають і роблять днодля стійкості. З протилежного боку зрізують кришку, середину виймають ножем або спеціальною виїмкою.
  Фарш обсмажують до готовності на маргарині. Сушені гриби варять ,обсмажують з"єднують з м"ясом,додають подріблений часник,грибний відвар і спеції.
   Фарш перемішують і заповнюють ним підготовлену картоплю,накривають зрізаною кришкою.Напівфабрикат змочують в яйцях,обкачують в сухарях,укладають на змащений жиром лист і запікають в духовій шафі до готовності.Коли картопля запечеться,знімають кришку.Подають картоплю з грибним соусом.
 
 
 
   
 
 
  

другі страви

 короп 270г  паприка 5г  цибуля 15г  жир 10г  томат пюре 15г  перец свіжий солодкий 30г  сіль 3г  бульйон 25г     Коропа розробляють на філе зі шкіркою і розрізають на порційні шматки.Цибулю нарізають дрібними кубіками,пасерують в жирі і додають...
 короп свіжий  190г  сіль 3г  масло вершкове 20г  борошно 5г  сметана 100г  сухарі 15г    Мясо коропа відокремлюють від кісток, нарізають невеликами шматками, натирають сіллю, обкачують у борошні і обсмажують з усіх боків на вершковому маслі. Потім рибу...
 курчата  400г  маргарин  10г  сіль 3г  сметана  55г     Тушки курчат кладуть у киплячу воду і варять 10-15хв.Потім курчат вибирають з води, солять ,кладуть у сотейник або на лист, поливають розтопленим маргарином і смажать у духовці до готовності,...
 курча 210г  маргарин 5г  сіль 3г  Для соуса; гриби сушені 5г                    цибуля 15г                    смалець 5г                ...
 курча 165г  сало копчене 10г  цибуля 25г  сметана 50г  борошно 5г  сіль    В сотейнику розтоплюють нарізане кубиками копчене сало ,підсмажують в цьому жирі нарізану кубиками цибулю до золотистого кольору, додають паприки, кладуть куски курки солять тушкують....
    листкове тісто  230     козій сир  200г     шпінат  500г     вершки   200г     яйця  5шт     масла  10г     мука 10г     2 ст.л. олії    сіль,перець      ...
 свинина  100г  чорнослив  35г  масло вершкове 10г  яйця  10г  сухарі паніровачні  10г     М"ясо нарізають на порційні куски,відбивають,солять,перчать.З набухлого чорносливу видаляють кісточки й разом із маслом  загортають у свинину й...

мусака

30.12.2014 21:34
   700г фаршу    2 баклажана    1кг картоплі    4-5 кабачка     1 цибуля    2 помідора    петрушка   сіль,перець   соус "бешамель"   олія           Овочі нарізають кружечками і...
 кролик  1  цибуля  1шт  помідор  3-4  1 чашка олії  1/2 чашки червоного вина  сіль,перець       Кролика помити,роздилити на порції,в баняк налити олії,довести до кипіння обсмажити цибулю разом з мясом.Погасити вином і добавити протерті...
 на одну порцію   яловичина  120г   цибуля 10г   морква  10г   петрушка(корінь) 10г   жир 10г   сметана  40г       Обсмажені великі куски м"са солять,тушкують із додаванням цибулі й коренів. Наприкінці тушкування додають...
1 | 2 >>