сковорідка

кулінарні рецепти



rigonda74@ukr.net

Архів статей

  на одну порцію  свинина  110г   маргарин 20г   гриби білі сушені 12г   цибуля  25г   картопля  100г  сметана 30г  сир тведий 30г       М"ясо нарізають кусочками по 10-15г,солять і смажать до готовності. Підготовлені сушені...
  борошно  400г   яйця  1 шт  вода  140г   сіль 5г  Для фаршу   гриби сушені білі  214г   цибуля  140г   маргарин 36г     У борошно додають нагріту до 30-35 градусів воду,яйця,сіль і замішують тісто до однорідної...
  качка  250г   маргарин  4г  крупи гречані,або рисові  60г  вода 120г  сметана  50г  цибуля  20г  морква  40г    Підготовлені тушки качок нарубують на куски,обсмажують до напівготовності.Потім складають у горщики,додають...
  свинина (котлетне мясо)  100г   сало шпик   20г   молоко або вода  10г   яйця  10г   сухарі пшеничні  20г      Для млинців    борошно  70г   яйця   10г   молоко  110г   цукор 4г   масло...
  сметана  1000г   масло вершкове 50г   борошно  50г     Борошно злегка пасерують без масла,охолоджують,змішують із маслом,кладуть у сметану,доведену до кипіння,розмішують,заправляють сіллю й перцем,варять 3-5хв,проціджують і доводять до...
   Капуста  150г    свинина (котлетне мясо)  80г    морква  18г    сало шпик  15г   соус 75г          Головки капусти кладуть в гарячу воду, злегка відбивають. На лист кладуть фарш і загортають. Для фаршу...
салат "полонинський" помідори свіжі 250г огірки свіжі 150г перець солодкий 120г цибуля зелена 100г капуста білокачанна свіжа 250г оцет 9% 30г цукор 10г олія 100г     Підготовлені помідори нарізають кружальцями,огірки тонкими скибками,солодкий перец,зелену цибулю й капусту шаткують....
Зображено: 21 - 28 з 28
<< 1 | 2 | 3