сковорідка

кулінарні рецепти



rigonda74@ukr.net

Архів статей

 свинина  100г  чорнослив  35г  масло вершкове 10г  яйця  10г  сухарі паніровачні  10г     М"ясо нарізають на порційні куски,відбивають,солять,перчать.З набухлого чорносливу видаляють кісточки й разом із маслом  загортають у свинину й...

соус "хрін"

02.01.2015 21:10
  хрін "корінь"  300г   оцет 9%  250г   буряки  200г   сіль  20г   цукор  20г   вода(окріп)   250г       Натертий хрін заварюють окропом,накривають кришкою,дають охолонути.Потім додають оцет,варені буряки натерті,цукор,сіль...
  мед  175г   тертого шоколаду 175г   яйця  7 шт   борошно  95г   начинка   200г вершків   50г  цукрової пудри   100г  мелених горіхів         Яєчні жовтки відокремлюють від білків,додають рідкий мед,збивають до...
   борошно  500г    яйця  2 шт    порошок до печива,сіль,вода   начинка   сир   500г   ванільний цукор 10г   родзинки  100г   яйця  2 шт   терта цедра лимона   вершкове масло  200г       З...

мусака

30.12.2014 21:34
   700г фаршу    2 баклажана    1кг картоплі    4-5 кабачка     1 цибуля    2 помідора    петрушка   сіль,перець   соус "бешамель"   олія           Овочі нарізають кружечками і...
   4 ножки без шкірки    2 цибулини    2 стебля селери    1 ст.л. зелені    сік з двох апельсинів    1 ст.л овочевого булйону         Положити індичку цибулю і селеру в банячок.Долати зелень,сік з апельсинів,посолити...

ладолемоно

29.12.2014 23:08
 1 чашка оливкової олії   4 л.лимоного соку   1.2 л.солі  1 л. гірчиці       Компоненти перемішати і добре збити.Соус готовий.
 кролик  1  цибуля  1шт  помідор  3-4  1 чашка олії  1/2 чашки червоного вина  сіль,перець       Кролика помити,роздилити на порції,в баняк налити олії,довести до кипіння обсмажити цибулю разом з мясом.Погасити вином і добавити протерті...

узвар

26.12.2014 22:45
  сухофрукти   250г   цукор 25г  мед  25г   вода   1000г   сухофрукти промивають 2-3 рази теплою водою,варять,до готовності.Потім узвар заправляють цукром і медом,доводять до кипіння й ставлять у холодне місце для охолодження та настоювання.
 на одну порцію   яловичина  120г   цибуля 10г   морква  10г   петрушка(корінь) 10г   жир 10г   сметана  40г       Обсмажені великі куски м"са солять,тушкують із додаванням цибулі й коренів. Наприкінці тушкування додають...
Зображено: 11 - 20 з 28
<< 1 | 2 | 3 >>