котлета "Марічка"
02.01.2015 21:22
свинина 100г
чорнослив 35г
масло вершкове 10г
яйця 10г
сухарі паніровачні 10г
М"ясо нарізають на порційні куски,відбивають,солять,перчать.З набухлого чорносливу видаляють кісточки й разом із маслом загортають у свинину й...
соус "хрін"
02.01.2015 21:10
хрін "корінь" 300г
оцет 9% 250г
буряки 200г
сіль 20г
цукор 20г
вода(окріп) 250г
Натертий хрін заварюють окропом,накривають кришкою,дають охолонути.Потім додають оцет,варені буряки натерті,цукор,сіль...
рулет медово - шоколадний
31.12.2014 21:32
мед 175г
тертого шоколаду 175г
яйця 7 шт
борошно 95г
начинка
200г вершків
50г цукрової пудри
100г мелених горіхів
Яєчні жовтки відокремлюють від білків,додають рідкий мед,збивають до...
рулет з сиром особливий
31.12.2014 21:16
борошно 500г
яйця 2 шт
порошок до печива,сіль,вода
начинка
сир 500г
ванільний цукор 10г
родзинки 100г
яйця 2 шт
терта цедра лимона
вершкове масло 200г
З...
мусака
30.12.2014 21:34
700г фаршу
2 баклажана
1кг картоплі
4-5 кабачка
1 цибуля
2 помідора
петрушка
сіль,перець
соус "бешамель"
олія
Овочі нарізають кружечками і...
індичка з апельсинами
30.12.2014 21:24
4 ножки без шкірки
2 цибулини
2 стебля селери
1 ст.л. зелені
сік з двох апельсинів
1 ст.л овочевого булйону
Положити індичку цибулю і селеру в банячок.Долати зелень,сік з апельсинів,посолити...
ладолемоно
29.12.2014 23:08
1 чашка оливкової олії
4 л.лимоного соку
1.2 л.солі
1 л. гірчиці
Компоненти перемішати і добре збити.Соус готовий.
кролик під червоним соусом
29.12.2014 22:55
кролик 1
цибуля 1шт
помідор 3-4
1 чашка олії
1/2 чашки червоного вина
сіль,перець
Кролика помити,роздилити на порції,в баняк налити олії,довести до кипіння обсмажити цибулю разом з мясом.Погасити вином і добавити протерті...
узвар
26.12.2014 22:45
сухофрукти 250г
цукор 25г
мед 25г
вода 1000г
сухофрукти промивають 2-3 рази теплою водою,варять,до готовності.Потім узвар заправляють цукром і медом,доводять до кипіння й ставлять у холодне місце для охолодження та настоювання.
яловичина, тушкована в сметані
26.12.2014 22:13
на одну порцію
яловичина 120г
цибуля 10г
морква 10г
петрушка(корінь) 10г
жир 10г
сметана 40г
Обсмажені великі куски м"са солять,тушкують із додаванням цибулі й коренів. Наприкінці тушкування додають...
Зображено: 11 - 20 з 28