сковорідка

кулінарні рецепти



rigonda74@ukr.net

Архів статей

 короп 270г  паприка 5г  цибуля 15г  жир 10г  томат пюре 15г  перец свіжий солодкий 30г  сіль 3г  бульйон 25г     Коропа розробляють на філе зі шкіркою і розрізають на порційні шматки.Цибулю нарізають дрібними кубіками,пасерують в жирі і додають...
 короп свіжий  190г  сіль 3г  масло вершкове 20г  борошно 5г  сметана 100г  сухарі 15г    Мясо коропа відокремлюють від кісток, нарізають невеликами шматками, натирають сіллю, обкачують у борошні і обсмажують з усіх боків на вершковому маслі. Потім рибу...
 курчата  400г  маргарин  10г  сіль 3г  сметана  55г     Тушки курчат кладуть у киплячу воду і варять 10-15хв.Потім курчат вибирають з води, солять ,кладуть у сотейник або на лист, поливають розтопленим маргарином і смажать у духовці до готовності,...
 курча 210г  маргарин 5г  сіль 3г  Для соуса; гриби сушені 5г                    цибуля 15г                    смалець 5г                ...
 курча 165г  сало копчене 10г  цибуля 25г  сметана 50г  борошно 5г  сіль    В сотейнику розтоплюють нарізане кубиками копчене сало ,підсмажують в цьому жирі нарізану кубиками цибулю до золотистого кольору, додають паприки, кладуть куски курки солять тушкують....
  вершкове масло  100г   цукор 80г   ваніль 20г   борошно  250г   2 ст.л. рому або коньяк    Масло з цукром і ванілью збивають,додають борошно,ром,трохи молока і замішують тісто,яке розкачують у пласт завтовшки 2 мм,нарізають квадратики і закручують у...
  борошна 300-350г   цукор 160г   сметана  250г   1 ст. л. порошок до печива   крупно подріблені горіхи 50г   родзинки  50г         Борошно змішують з порошком для печива,додають цукор,сметану,горіхи,родзинки,перемішують і викладають у...
  маргарин  250г   борошно  500г   цукру  500г   6 шт яєць   молока 250г   12г соди питної       Розтоплений маргарин ,цукор та яєчні жовтки добре вимішують протягом півгодини,додають борошно,змішують з питною содою та молоком і все...
  лапши 250г   курячі грудки  2шт   броколі  350г   2 ст.л. олія оливкова   2 зубчика часника   2 ст.л. соевого соуса   куриний бульйон  200г     Лапшу відварюють в кастрюлі підсоленою водою 5хв.За 2хв додають броколі.Воду злити.На...
    листкове тісто  230     козій сир  200г     шпінат  500г     вершки   200г     яйця  5шт     масла  10г     мука 10г     2 ст.л. олії    сіль,перець      ...
Зображено: 1 - 10 з 28
1 | 2 | 3 >>