сковорідка

кулінарні рецепти



rigonda74@ukr.net

вушка з грибами

25.12.2014 22:20

  борошно  400г

  яйця  1 шт

 вода  140г

  сіль 5г

 Для фаршу

  гриби сушені білі  214г

  цибуля  140г

  маргарин 36г

    У борошно додають нагріту до 30-35 градусів воду,яйця,сіль і замішують тісто до однорідної консистенції.Підготовлене тісто витримують 30-40хв для набухання клейковини і надавання тісту пружності.

  Для фаршу ретельно промиті сушені гриби варять. Готовий грибний відвар проціджують і використовують для приготування борщику з вушками.Гриби дрібно шаткують,додають дрібно нарізану цибулю і пасерують.Охолоджений фарш солять.

  Формують вушка у вигляді пельменів,але меншого розміру.