маргарин 250г
борошно 500г
цукру 500г
6 шт яєць
молока 250г
12г соди питної
Розтоплений маргарин ,цукор та яєчні жовтки добре вимішують протягом півгодини,додають борошно,змішують з питною содою та молоком і все добре перемішують.
Яєчні білки збивають на густу піну,помішуючи поступово додають в масу з борошном,яку постійно мішають в один бік,до утворення однорідної маси не густої консистенції.
Цю масу виливають на змащений лист з бортиками,вирівнюють її,щоб вона рівномірно покрила весь лист. На поверхню тіста викладають черешні без кісток,відкритим боком донизу,кладуть в теплу духовку і випікаюьб протягом 35-40хв.
Спечене і ще тепле тісто посипають цукровою пудрую та нарізають квадратними шматками.