сковорідка

кулінарні рецепти



rigonda74@ukr.net

рулет медово - шоколадний

31.12.2014 21:32

  мед  175г

  тертого шоколаду 175г

  яйця  7 шт

  борошно  95г

  начинка

  200г вершків

  50г  цукрової пудри

  100г  мелених горіхів

        Яєчні жовтки відокремлюють від білків,додають рідкий мед,збивають до пухлої маси,додають тертий шоколад,борошно і збиті в міцну піну яєчні білки.Одержану масу викладають у форму,застелену папером,розрівнюють і випікають при середній температурі. З випеченого тіста знімають папір,змащують начинкою,скручують у рулет,охолоджують і посипають цукровою пудрою.

    Начинку готують з охолоджених вершків,їх збивають у пухку масу.У кінці додають цукрову пудру ,колоті смажені горіхи і перемішують.