сковорідка

кулінарні рецепти



rigonda74@ukr.net

ковбаски львівські

25.12.2014 21:14

  свинина (котлетне мясо)  100г

  сало шпик   20г

  молоко або вода  10г

  яйця  10г

  сухарі пшеничні  20г

     Для млинців 

  борошно  70г

  яйця   10г

  молоко  110г

  цукор 4г

  масло вершкове  5г

  дріжджі   4г

  сало шпик  2г

  

    Підготовлене м"ясо подрібнюють на м"ясорубці,додають сало,молоко або воду,сіль,перець і добре перемішують. З підготовленої маси формують ковбаски, змочують в яйцях,обкачують в сухарях і смажать на жиру до готовності.

    Подають ковбаски з млинцями, поливають маслом вершковим. 

    Для млинців: у невеликій кількості молока розчиняють сіль,цукор,додають попередньо розведені дріжджі,суміш проціджують,з"єднують з рештою молока,додають борошно,яйця й премішують до утворення однорідної маси,потім водять розтоплене масло і знову перемішують до утворення однорідної маси.

   Тісто залишають у теплому місці на 3 години,у поцесі бродіння перемішують.Млинці виікають з обох боків на розігритій сковорідці, змащаним жиром.