свинина (котлетне мясо) 100г
сало шпик 20г
молоко або вода 10г
яйця 10г
сухарі пшеничні 20г
Для млинців
борошно 70г
яйця 10г
молоко 110г
цукор 4г
масло вершкове 5г
дріжджі 4г
сало шпик 2г
Підготовлене м"ясо подрібнюють на м"ясорубці,додають сало,молоко або воду,сіль,перець і добре перемішують. З підготовленої маси формують ковбаски, змочують в яйцях,обкачують в сухарях і смажать на жиру до готовності.
Подають ковбаски з млинцями, поливають маслом вершковим.
Для млинців: у невеликій кількості молока розчиняють сіль,цукор,додають попередньо розведені дріжджі,суміш проціджують,з"єднують з рештою молока,додають борошно,яйця й премішують до утворення однорідної маси,потім водять розтоплене масло і знову перемішують до утворення однорідної маси.
Тісто залишають у теплому місці на 3 години,у поцесі бродіння перемішують.Млинці виікають з обох боків на розігритій сковорідці, змащаним жиром.